Novinka

Ajurvédska káva Arjuna

Výrobca: DNM
Balenie: 50g
Kód: A01
Cena s DPH:
4,90 €
Cena bez DPH:
4,08 €
Skladom

Instantná čakanková káva obohatená o Arjunu je dokonalou alternatívou ku klasickej káve pre všetkých milovníkov zdravého životného štýlu. 

ARJUNA, kľúčová bylina v ajurvédskej medicíne, je po stáročia cenená pre svoje pozoruhodné účinky na kardiovaskulárny systém. V ajurvéde sa tradične používa na:

  • Podporu celkového zdravia srdca
  • Posilnenie srdcového svalu
  • Reguláciu krvného tlaku
  • Zmiernenie zápalov v tele
  • Zníženie hladiny cholesterolu
  • Zlepšenie cirkulácie krvi

Okrem toho ajurvédski lekári odporúčajú Arjunu na podporu liečby angíny pectoris, srdcovej arytmie a na regeneráciu po infarkte myokardu. Vďaka svojim antioxidačným vlastnostiam pomáha arjuna chrániť bunky pred oxidačným stresom a podporuje celkovú vitalitu organizmu.

 

Instantná čakanková káva obohatená o Arjunu je:

*bezkofeínová
*bezlepková
*bez konzervantov, farbív a sladidiel

Hrudkovitosť neznižuje kvalitu kávy Arjuny

Zloženie (100 g): Čakanka lekárska (Cichorium intybus) 91 g, Vrcholák pravý - koreň arjuna (Terminalia arjuna) kôra - výťažok 6 g, vinič hroznorodý - draksha (Vitis vinifera) - výťažok 2 g, pushkarmool (Inula racemosa) 1 g - výťažok

Dávkovanie: 1 šálku pripravíme podľa návodu, maximálna odporúčaná dávka sú 4 šálky denne

Návod na prípravu: ¼ až ½ čajovej lyžičky kávovinovej zmesi na 1 šálku nápoja - nasypte do šálky a zalejte z 2/3 horúcej vody. Zvyšnú 1/3 dolejte horúcim mliekom a podľa chuti doslaďte. Nesypte zmes do šálky s mliekom či vodou.

Ďalšie informácie: Skladujte pri izbovej teplote na suchom mieste, mimo dosahu detí.

Upozornenie: Nie je vhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Nenahrádza lieky ani lekársku starostlivosť.

Krajina pôvodu: India

Obsah: 50 g

×
Porovnať položky 0 Zrušiť