Kotvičník

Výrobca:
Balenie: 50g
Kód: A27
Cena s DPH:
3,90 €
Cena bez DPH:
3,25 €
Skladom

Tribulus obsahuje množstvo biologicky aktívnych látok, vďaka ktorým budete efektívnejší. Najmä u mužov sa považuje za prírodný prostriedok na zvýšenie hladiny testosterónu a DHEA, a tým na podporu rastu svalov, ale aj regeneračnej schopnosti svalov. Okrem toho sa hovorí, že Tribulus Terrestris zvyšuje potenciu a libido.

DHEA (dehydroepiandrosterón) je hormón produkovaný nadobličkami, ktorý slúži ako prekurzor pohlavných hormónov, ako sú estrogény a androgény. Jeho hladiny prirodzene klesajú s vekom a DHEA doplnky sa používajú na zlepšenie energetickej hladiny, nálady, imunitnej funkcie a na podporu svalovej hmoty.

Zložky:
- Esenciálne oleje
- Kyselina linolová
- Saponíny (najmä steroidné saponíny)
- Fytosteroly
- Flavonoidy
- Alkaloidy
- Glykozidy, ako je tanín

Dávkovanie:
Pokiaľ ide o maximálnu dávku, existujú rôzne odporúčania. V štúdiách sa používala dávka Tribulus terrestris 450 - 1 000 mg denne. Okrem toho by sa tribulus mal brať ako kúra iba na maximálne 6 - 8 týždňov, aby mohla rozvinúť svoju účinnosť. Ideálne je konzultovať dávku s lekárom.

Riziká a vedľajšie účinky:
Riziká, vedľajšie účinky a interakcie nie sú v súčasnosti známe, ale neexistujú dlhodobé štúdie o účinkoch Tribulus Terrestris. Najlepšie je preto poradiť sa so svojím lekárom. Ľuďom s hormonálne závislým ochorením, ako je rakovina prsníka alebo prostaty, tehotným ženám, dojčiacim ženám, deťom a dospievajúcim sa všeobecne neodporúča užívať.

Balenie: 50 g

×
Porovnať položky 0 Zrušiť