Detoxikačná náplasť Bambusová

Výrobca: The Essence of Nature
Balenie: 14ks
Kód: C08
Cena s DPH:
19,91 €
Cena bez DPH:
16,59 €
Skladom

Detoxikačná bambusová náplasť na chodidlá na rozloženie obehového systému.

Prírodný spôsob detoxikácie

Trápia vás opuchnuté nohy, ich zlé prekrvenie a pocit únavy? Skúste rozprúdiť telesnú energiu pomocou prírodných detoxikačných náplastí s bambusom. Pomocou osmotlaku do seba náplasti vstrebávajú odpadové látky z tela. Vďaka tomu posilní vaše telo, dodá energiu a zlepší cirkuláciu krvného obehu. Rovnako môžete sledovať zlepšenie kvality spánku.

Telo získa silu a vlahu

Bambusové náplasti dokážu uľaviť aj od lokálnych bolestí svalov a kĺbov. Navyše cítite pri ich použití veľmi osviežujúci pocit. Aj v prírode do seba bambusové korene nasávajú obrovské množstvo vlahy a živín z pôdy, ktoré potom prúdia celým telom rastlín až do listov.

V ponuke máme aj ďalšie druhy prírodných detoxikačných náplastí: levanduľové na uvoľnenie tela i mysle a prírodné na zlepšenie fyzického aj duševného stavu.

Bambus v ájurvéde

Bambus je známy svojim širokospektrálnym využitím. V ájurvéde sa používa na prípravu najrôznejších kozmetických prípravkov. Z jeho koreňov sa vyrábajú cestoviny na liečbu kože postihnutej ekzémom. Nálev z bambusových výhonkov zasa urýchľuje hojenie rán. Extrakt z bambusu má významné antipyretické a analgetické vlastnosti, preto sa uplatňuje pri liečbe horúčky, astmy, črevných zápalov a gynekologických porúch.

Použitie: Určené pre dospelých a deti staršie ako 4 roky.

Krok 1: Umyte a osušte oblasť na tele, na ktorú budete potrebovať náplasť.

Krok 2: Odstráňte lepiaci ochranný papier časti náplasti.

Krok 3: Priložte pozdĺžne vrecko s detoxikačnou zmesou potlačenou stranou smerom k strednej časti lepiacej náplasti.

Krok 4: Odstráňte okrajové ochranné papiere a prilepte náplasť na požadovanú časť tela.

Krok 5: Detoxikačnú náplasť ponechajte nalepenú aspoň 4 hodiny.

Krok 6: Po odlepení použitú náplasť už nepoužívajte.

Zloženie: bambusový ocot, turmalín, chitosan, perlit, čistá silika (oxid kremičitý), polyhydrický alkohol, škrob, extrakt z paliny, sorbitol

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nie je vhodné pre deti do 4 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Každá náplasť je určená iba na jedno použitie. Nepoužívať v prípade alergie na niektorú zložku výrobku. Nevyberajte obsah z detoxikačného vrecka. Stačí odstrániť detoxikačné vrecká. V prípade výskytu alergickej reakcie prerušiť používanie. V prípade prehltnutia vyvolajte zvracanie a vyhľadajte lekársku pomoc.

Skladovanie: Uchovávajte v chlade a suchu mimo dosahu detí bez vystavenia slnečnému žiareniu.

Krajina pôvodu: Južná Kórea

Balenie: 14 ks

×
Porovnať položky 0 Zrušiť