Propolisový nosový sprej

Výrobca: ESI
Balenie: 20ml
Kód: C88
Cena s DPH:
5,90 €
Cena bez DPH:
4,92 €
Skladom

Propolisový nosový sprej je prírodný produkt, ktorý sa odporúča pri podráždení nosohltanu a nádche.

Propolis, živicová látka používaná včelami ako stavebný a ochranný materiál v úľoch, má priaznivé účinky známe už od čias starých Slovanov, ktorí ho nazývali "elixírom zdravia."

Sprej dezinfikuje nosovú sliznicu, podporuje zdravie dutín a prináša jedinečný pocit úľavy.

Zloženie: soľný roztok na báze: čistenej vody, chloridu sodného, dihydrogénfosforečnanu sodného a hydro-genfosforečnanu sodného; hydroglycerolový  extrakt z propolisu 1,3 %, koncentrovaný extrakt z gélu Aloe Vera (Aloe Barbadensis Miller) v pomere 200:1 (0,5 %), esenciálne oleje z listu Blahovičníka guľatoplodého (Eucatyptus globulus Labill.) 0,2 %, listov Jedle sibírskej (Abies Sibirica Ledeb.) 0,1 %, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, konzervačné látky: sorbát draselný a benzoan sodný, limonen

Dávkovanie: 3 až 4 krát denne vstreknite do každej nosovej dierky (cca 0,5 ml) a pokiaľ možno 10 minút nesmrkajte.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Uchovávajte v chlade a v suchu. Pri prekročení odporúčaného dávkovania môže mať laxatívne účinky. Nevhodné pre osoby trpiace alergiou na včelie produkty.

Skladovanie: Skladujte v chlade a v suchu. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. 

Krajina pôvodu: Taliansko 

Obsah balenia: 20 ml

×
Porovnať položky 0 Zrušiť