Probiotiká 30mld

Výrobca: Webber Naturals
Balenie: 30kap
Kód: D103
Cena s DPH:
29,90 €
Cena bez DPH:
24,92 €
Skladom

Probiotikum 30 miliárd obsahuje 8 rôznych kmeňov priateľských baktérií na podporu vášho zažívacieho zdravia v praktickej kapsule na deň. Táto receptúra pre dennú starostlivosť obsahuje probiotické kmene bifidobaktérií a laktobacilov na podporu zdravia hrubého a tenkého čreva. Vďaka svojej pokrokovej technológii mikroenkapsulácie je tento produkt do dátumu expirácie zaručene silný a stabilný bez chladenia.

V ľudskom tráviacom trakte žije viac ako 500 rôznych druhov baktérií, z ktorých niektoré sú zdraviu prospešné a iné spojené s poruchami tráviaceho traktu a imunitného systému. Na rovnováhu črevnej mikroflóry môže mať vplyv veľa faktorov, vrátane užívania antibiotík, bakteriálnych a vírusových infekcií, nesprávnej stravy, stresu a potenciálne nebezpečnej vody a potravinových zdrojov na cestách.

Dysbióza je stav mikrobiálnej nerovnováhy spojený s chronickými tráviacimi ťažkosťami, opakovanými infekciami a citlivosťou na jedlo. Vysoký počet gastroenterológov odporúča užívanie probiotík v kombinácii s antibiotickou liečbou a v prípade chronických alebo akútnych tráviacich ťažkostí. Probiotické dopĺňanie môže pomôcť udržať škodlivé baktérie pod kontrolou a znížiť výskyt bežných zažívacích problémov, ako sú hnačky, zápcha, nadúvanie, plynatosť a kŕče.

Širokospektrálne probiotikum, ako je Probiotikum 30 miliárd od spoločnosti Webber Naturals, môže pomôcť obnoviť zdravú bakteriálnu rovnováhu a podporiť tak úplné zdravie čriev.

- Pohodlná receptúra pre dennú starostlivosť
- Pomáha podporovať zdravie tráviaceho traktu
- Obnovuje a normalizuje črevnú flóru
- Vhodné pre vegetariánov

Zloženie:

30 miliárd* aktívnych buniek zložených zo špeciálne kultivovaných kmeňov probiotík:

Lactobacillus casei (HA-108) 19,6 % 5,88 miliárd cfu †
Bifidobacterium breve (HA-129) 15 % 4,5 miliárd cfu †
Bifidobacterium longum subsp. longum (HA-135) 15 % 4,5 miliárd cfu †
Lactobacillus rhamnosus (HA-111) 15 %, 4,5 miliárd cfu †
Lactobacillus acidophilus (HA-122) 14 % 4,2 miliárd cfu †
Lactobacillus plantarum (HA-119) 14 % 4,2 miliárd cfu †
Lactobacillus rhamnosus (HA-500) 7 % 2,1 miliardy cfu †
Lactobacillus helveticus (HA-501) 0,4 % 0,12 miliárd cfu †

* Garantovaných minimálne 30 miliárd aktívnych buniek na kapsulu k dátumu spotreby.

* Garantovaných minimálne 75 miliárd aktívnych buniek na kapsulu k dátumu výroby.

† cfu: jednotky tvoriace kolónie

Ostatné zložky: zemiakový škrob, vegetariánska kapsula (sacharidová guma, čistená voda), inulín, rastlinný stearát horečnatý (lubrikant), oxid kremičitý, kyselina askorbová, odstredené mlieko, peptónová sója, sacharóza, kvasnicový extrakt.

Ďalšie informácie: Prípravok sa musí uskladňovať mimo dosahu malých detí. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy a zdravého životného štýlu. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Prípravok nie je vhodný pre deti. Nevhodné pre osoby s poruchami imunitného systému a pri dlhodobej liečbe kortikosteroidmi. Pri vracaní, horúčke, krvavej hnačke alebo bolestiach žalúdka konzultujte užívanie s lekárom. Ak sa vyskytnú tráviace problémy (hnačka), zhoršenie stavu alebo príznaky pretrvávajú dlhšie ako 3 dni, kontaktujte lekára.

Dávkovanie: Dospelí 1 kapsulu denne. Užívať aspoň 2 – 3 hodiny pred alebo po užití antibiotík.

Balenie: 30 kapsúl

Krajina pôvodu: Kanada

×
Porovnať položky 0 Zrušiť