Akcia

Quercetin 500mg

Výrobca: Webber Naturals
Balenie: 60tab
Kód: D104
Cena s DPH:
28,90 €
Cena bez DPH:
24,08 €
Skladom

AKCIA - 140 tabliet za cenu 60 tabliet

Kvercetín 500 mg od spoločnosti Webber Naturals obsahuje koncentrovaný zdroj bioflavonoidu kvercetínu v ľahko prehltnuteľných vegetariánskych kapsulách. Kvercetín je rastlinný pigment, ktorý sa prirodzene vyskytuje v určitých druhoch ovocia, zeleniny a bylín, ako je červená cibuľa, listová zelenina, jablká a červené hrozno. Kvercetín sa používa v bylinnej medicíne na ochranu krvných ciev vrátane kapilár. Poskytuje tiež zdroj antioxidantov, ktoré vášmu telu pomáhajú neutralizovať voľné radikály zodpovedné za oxidačné poškodenie.

Kvercetín je považovaný za jeden z najhojnejších flavonoidov v ľudskej strave. Napriek rozšíreniu v bežných rastlinných potravinách sa spotreba flavonoidov od človeka k človeku veľmi líši, pričom priemerný príjem sa odhaduje iba na 15 mg denne. Kvercetín 500 mg poskytuje pohodlný spôsob, ako zvýšiť príjem kvercetínu a to pomocou ľahko prehltnuteľných vegetariánskych kapsúl, ktoré sa užívajú iba v 1–2 dávkach denne. Bez GMO, neobsahuje umelé farbivá, konzervačné látky a sladidlá a je vhodný pre vegetariánov.

Jedná sa o výnimočný antioxidačný doplnok pre dospelých, ktorí trpia kardiovaskulárnymi poruchami a poruchami krvných ciev, ako aj pre ľudí, ktorí čelia zvýšenej hladine oxidačného stresu, dôsldkom choroby, nesprávnej stravy alebo vystaveniu znečisťujúcim látkam v životnom prostredí.

- Zdroj antioxidantov
- Používa sa v bylinnej medicíne ako prostriedok na ochranu kapilár / krvných ciev
- Obsahuje 500 mg kvercetínu v jednej kapsuli
- Ľahko prehltnuteľné vegetariánske kapsuly
- Bez GMO a vhodné pre vegánov

Zloženie: Kvercetín (bioflavonoidy) 500 mg

Ostatné zložky: vegetariánska kapsula (sacharidová guma, čistená voda), mikrokryštalická celulóza, kyselina stearová, stearát horečnatý rastlinného pôvodu (lubrikant), oxid kremičitý.

Ďalšie informácie: Tehotné a dojčiace ženy by sa mali pred použitím poradiť s lekárom. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Dávkovanie: Dospelí, užívajte 1 kapsulu dvakrát denne s jedlom

Balenie: 60 vegetariánskych kapsúl

Krajina pôvodu: Kanada

×
Porovnať položky 0 Zrušiť