Magnesium Malate 1000mg

Výrobca: NOW
Balenie: 180tab
Kód: D19
Cena s DPH:
29,90 €
Cena bez DPH:
24,92 €
Skladom

Tento typ horčíka prispieva k zníženiu únavy a vyčerpania, k správnej funkcii nervového systému a svalov. Pomáha tiež udržiavať zdravé kosti a zuby a podieľa sa na procese delenia buniek.

Zloženie v 1 tablete: 1000 mg malát horečnatý - 115 mg elementárneho horčíka! (NOW FOODS je jeden z mála výrobcov, ktorý na svojej etikete priamo uvádza obsah elementárneho horčíka)

MALÁT je vysoko vstrebateľný až do 80 % a cenovo pomerne dostupný. Vznikol kombináciou horčíka a kyseliny jablčnej. Prispieva k zníženiu únavy a vyčerpania, správnej funkcii nervového systému, svalov. Má vysoko energizujúce účinky a podporuje aj funkciu pečene. Je ideálny pre športovcov, ale aj pre bežných používateľov.

Zaujímavosti:
- potláča únavu a vyčerpanie
- normálna svalová aktivita
- normálna funkcia nervového systému
- dobrý fyzický a psychický stav

Približná odporúčaná denná dávka elementárneho horčíka:

Napr. pre aktívnych jedincov alebo ľudí vystavených faktorom, ktoré zvyšujú potrebu horčíka - odporúčaná dávka sa môže líšiť, ale volíme približne základnú strednú hodnotu.

Muži 400 mg elementárneho horčíka

Ženy 300 mg elementárneho horčíka

Odporúčané dávkovanie malátu horčíka 1000 mg 180 tabliet:

1 tableta trikrát denne, najlepšie počas jedla. Pre jeho energizujúce účinky odporúčame tabletu ráno, na poludnie a popoludní.

Ďalšie zložky: Hydroxypropylcelulóza, mikrokryštalická celulóza, kyselina stearová (rastlinný zdroj), sodná soľ kroskarmelózy, stearan horečnatý (rastlinný zdroj), oxid kremičitý a rastlinný obal tablety.

Neobsahuje: sóju, pšenicu, lepok, mlieko, vajcia, ryby, morské plody ani orechy stromov.

Vyrobené v zariadení, ktoré spĺňa požiadavky správnej výrobnej praxe (GMP) a ktoré spracováva aj iné zložky obsahujúce tieto alergény.

Bez GMO. V tomto výrobku sa môžu vyskytnúť prirodzené farebné zmeny.

Upozornenie: Len pre dospelých. Ak máte zdravotné ťažkosti, ste tehotná, dojčíte, snažíte sa otehotnieť alebo užívate lieky, poraďte sa pred užívaním tohto výrobku s lekárom. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nie je náhradou pestrej stravy. Uchovávajte na chladnom a suchom mieste.

Balenie: 180 tabliet

Krajina pôvodu: USA

×
Porovnať položky 0 Zrušiť