Magnesium 500mg

Výrobca: Webber Naturals
Balenie: 60tab
Kód: D50
Cena s DPH:
14,90 €
Cena bez DPH:
12,42 €
Skladom

Horčík je minerál, ktorý sa podieľa na mnohých základných telesných činnostiach. Reguluje metabolické procesy vrátane výroby energie z glukózy a metabolizmu uhľohydrátov, bielkovín a tukov. Horčík prospieva kardiovaskulárnemu systému tónovaním cievneho systému a je nevyhnutný pre správne fungovanie svalov vrátane srdcových.

Horčík pomáha podporovať vstrebávanie iných minerálov, ako je vápnik, fosfor, sodík a draslík. Chelácia horčíka na chelatované formy (oxid, malát, glycerofosfát) zaisťuje, že minerál vstupuje do buniek tela efektívnejšie, čím sa ľahšie vstrebáva a metabolizuje v tele.

Horčík 500 mg so zvýšenou absorpciou z prírodných látok od spoločnosti Webber Naturals pomáha pri vývoji a udržiavaní zdravých kostí a zubov. Tento doplnok, ktorý je ideálny pre tých, ktorí majú nízku hladinu žalúdočnej kyseliny alebo problémy so vstrebávaním, pomáha telu metabolizovať uhľohydráty, bielkoviny a tuky.

- Poskytuje 500 mg horčíka na tabletu.
- Poskytuje zvýšenú absorpčnú formu horčíka.
- Vhodné pre jednotlivcov s nízkym obsahom žalúdočnej kyseliny.
- Udržuje zdravé kosti, zuby a správne fungovanie svalov.
- Pomáha pri metabolizme uhľohydrátov, bielkovín a tukov.

Zloženie: Horčík (oxid, malát, glycerofosfát) 500 mg

Ostatné zložky: Mikrokryštalická celulóza, poťah (oxid titaničitý, polydextróza, sacharidová guma, triacetín, polyetylénglykol, glycerín), sodná soľ kroskarmelózy, kyselina stearová, stearát horečnatý rastlinnej kvality (lubrikant).

Ďalšie informácie: Neužívajte, ak máte problémy s ochorením obličiek alebo srdca spojené s atrioventrikulárnou blokádou. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

Dávkovanie: 1 tableta denne

Balenie: 60 tabliet

×
Porovnať položky 0 Zrušiť