Ostropestrec (Milk Thistle) 150mg

Výrobca: Webber Naturals
Balenie: 240tab
Kód: D51
Cena s DPH:
26,90 €
Cena bez DPH:
22,42 €
Skladom

Filtračný systém tela, pečeň, môže byť zaťažená chorobami, environmentálnymi toxínmi, spotrebou alkoholu a ďalšími faktormi. Ostropestrec (Bodliak mliečny) od spoločnosti Webber Naturals je štandardizovaný tak, aby obsahoval 60 % silymarínu, čím sa zabezpečí konzistentná účinnosť v každej fľaši na posilnenie, ochranu pečene a zlepšenie tráviacej funkcie.

Ostropestrec (Bodliak mliečny) sa už po stáročia používa v tradičnej bylinnej medicíne na liečenie ochorení pečene. Vedecký výskum potvrdil, že semená Bodliaka mliečneho obsahujú silné antioxidanty, ktoré sú účinné pri ochrane pečeňových buniek neutralizáciou toxínov. Účinná látka v Bodliaku miečnom sa nazýva silymarín. Silymarín stimuluje regeneráciu stratených pečeňových buniek v toxickom poškodení. Výskum podporuje jeho použitie na zlepšenie funkcie pečene v prípadoch cirhózy, hepatitídy a poškodenia spôsobeného alkoholom alebo drogami vyvolanou toxicitou.

Okrem toho, že silymarín je silným antioxidantom, zvyšuje produkciu glutatiónu v tele. Glutatión je ďalší silný antioxidant, ktorý hrá rozhodujúcu úlohu pri ochrane pečeňových buniek. Silymarín tiež znižuje zápal, ktorý môže poškodiť membrány pečeňových buniek.

- Štandardizovaný na 60 % silymarínu, aktívnej látky z Bodliaka mliečneho.
- Pomáha regenerovať zdravé pečeňové bunky a zlepšuje funkciu pečene.
- Znižuje zápal, ktorý môže poškodiť pečeňové bunky.
- Zlepšuje funkciu pečene v prípade ochorení pečene spôsobených alkoholom alebo drogami vyvolanou toxicitou (cirhóza, hepatitída).
- Podporuje detoxikačné reakcie pečene.

Tradične sa používa v rastlinnej medicíne ako prostriedok na ochranu pečene. Používa sa v bylinnej medicíne na udržanie zdravia pečene.

Zloženie: Bodliak mliečny (Silybum marianum) (osivo) (štandardizovaný na 60 % silymarín) 150 mg

Ostatné zložky: Tobolka z mäkkého gélu (želatína, glycerín, čistená voda), sójový olej, žltý včelí vosk, lecitín.

Ďalšie informácie: Poraďte sa s lekárom, ak príznaky pretrvávajú alebo sa zhoršujú. Poraďte sa s lekárom pred použitím, ak ste tehotná. V prípade precitlivenosti, napríklad výskytu alergie; prestaňte okamžite produkt užívať. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Dávkovanie: Dospelí: 1 želatínová kapsula 3x denne. Užívajte minimálne 3 týždne pre viditeľný efekt.

Balenie: 240 kapsúl

×
Porovnať položky 0 Zrušiť