Shatavari (extrakt 10:1)

Výrobca: Kerala
Balenie: 60kap
Kód: D65
Cena s DPH:
23,90 €
Cena bez DPH:
19,92 €
Skladom

Shatavari (Asparagus racemosus) je významná ajurvédska bylinka, známa svojimi zdravotnými benefitmi, najmä pre ženy. Podporuje hormonálnu rovnováhu, reguluje menštruačný cyklus, zmierňuje príznaky menopauzy a zvyšuje plodnosť. Shatavari tiež podporuje tvorbu materského mlieka u dojčiacich matiek. Má adaptogénne vlastnosti, pomáha zvládať stres a znižuje úzkosť. Okrem toho zlepšuje trávenie, posilňuje imunitný systém a má protizápalové účinky. Táto bylinka je dostupná vo forme prášku, kapsúl alebo tekutých extraktov a jej pravidelné užívanie prispieva k celkovému zdraviu a vitalite.

Shatavari sa tiež nazýva divoká špargľa. Patrí do čeľade ľaliovitých. Korene sa používajú v ajurvéde. Stonky a listy trochu pripomínajú kôpor. Shatavari rastie hlavne v severnej Indii.

Rasa (chuť): horká, sladká
Veerya (charakteristika): studený
Zníženie Vata a Pitta.

Zloženie: extrakt z koreňa Shatavari (Asparagus racemosus), obal kapsuly: hydroxypropylmetylcelulóza

Odporúčané dávkovanie: Užívajte 1 celú kapsulu s teplou vodou 2x denne pred jedlom.
Denná dávka (=2 kapsuly) obsahuje 800 mg extraktu z koreňa Shatavari.

Obsah: 60 kapsúl

Odporúčané skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Krajina pôvodu: India

Dôležité informácie: Tento produkt je doplnkom stravy. Odporúčaná denná dávka sa nemá prekročiť. Výživové doplnky nie sú náhradou vyváženej a pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Počas tehotenstva používajte len po odporúčaní lekára.

×
Porovnať položky 0 Zrušiť