Pleťový peeling s neemom

Výrobca: Ayumi
Balenie: 125ml
Kód: E05
Cena s DPH:
9,90 €
Cena bez DPH:
8,25 €
Skladom

Vyčistite pleť do hĺbky s týmto nevysušujúcim gélom s olejmi z bambuckého masla, moringy a avokáda. Hamamel jemne spevňuje a tonizuje, zatiaľ čo prírodná silica z bambusovej stonky a sopečného perlitu jemne odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty, aby pokožka vyzerala sviežo, rozžiarená a revitalizovaná. Neem, rozmarín, eukalyptus a organické oleje z čajovníka známe pre svoje antibakteriálne a vyrovnávacie vlastnosti pomáhajú chrániť pokožku pred potenciálnym vonkajším poškodením. Zmes olejov z mäty piepornej, pomaranča a citrónu povznáša, povzbudzuje a dodáva energiu pokožke a zmyslom návalom pikantnej sviežosti. Vhodný pre normálnu a mastnú pleť.

Zloženie: Ingredients:Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Persea Gratissima Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Mentha Arvensis (Peppermint) Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Zinc PCA, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Moringa Oleifera Seed Oil, Melaleuca Alternifolia(Tea Tree) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Azadirachta Indica Seed Oil, Sodium Hydroxide, Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis Peel (Orange) Extract, Citrus LimonFruit (Lemon) Extract, Urtica Dioica Leaf (Nettle) Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool,Limonene, Geraniol

* Aktívne zložky: Žihľavový extrakt , Citrónový extrakt, Hammamel virgínsky, Extrakt z pomarančovej kôry

* Esenciálne oleje: Neemový olej, Tea Tree olej, Avokádový olej,  Pepermintový olej, Rozmarínový olej, Eukalyptový olej, Levanduľový olej, Moringa olej,

* Len na vonkajšie použitie

* Dermatologicky testované 

* Neobsahuje SLS, parabény, GMO, minerálne oleje 

Použitie: Naneste peeling na navlhčenú, vyčistenú pleť a vmasírujte krúživými pohybmi. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov opláchnite teplou vodou a používajte dvakrát týždenne. 

Upozornenie: Vyhnite sa kontaktu s očami a ústami. Ak sa Vám dostane prípravok napriek tomu do očí, dôkladne ich vypláchnite prúdom vlažnej vody.

Skladovanie: Skladujte mimo priameho slnečného žiarenia.

Krajina pôvodu: Spojené kráľovstvo

Balenie: 125 ml

×
Porovnať položky 0 Zrušiť