Zmes esenciálnych olejov - Clarity

Výrobca: Bodhi
Balenie: 20ml
Kód: E108
Cena s DPH:
17,90 €
Cena bez DPH:
14,92 €
Skladom

Clarity – zmes čistých esenciálnych olejov Mäta, rozmarín, citrón

Esenciálne oleje pôsobia harmonizujúco a povzbudzujúco na myseľ, telo i zmysly.

Svieža vôňa zložená z esenciálnych olejov mäty, rozmarínu a citrónu je vhodná pre chvíle, keď Vás prepadne neistota, nerozhodnosť a zmätok. Kombinácia týchto sviežich esenciálnych olejov vyčistí Vašu myseľ a pomôže upriamiť pozornosť a zredukovať stres a mentálne napätie.

Esenciálny olej Mäta pomáha pri liečbe tráviacich ťažkostí a dýchacích ťažkostí. Rozmarínový esenciálny olej podporuje prekrvenie mozgu a tým pomôže zlepšiť pamäť a koncentráciu. Kombinácia esenciálnych olejov mäty a rozmarínu je ideálna na povzbudenie a regeneráciu unavených svalov. Oba esenciálne oleje - rozmarín a mäta - výborne fungujú proti bolestiam hlavy, chorobám zo stresu, pri duševnej únave a vyčerpaní a pri ťažkostiach s trávením. Esenciálny olej citrón a jeho svieža vôňa podporí prebudenie mysle a odoženie únavu a stres.

Balenie: 20 ml

POUŽITIE:
INHALÁCIA - pridajte do vody v aromalampe 3-5 kvapiek.
VONKAJŠIE POUŽITIE - na masáž 3 % riedenie pre dospelých, t.j. 5-8 kvapiek na 10 ml základného rastlinného oleja (1,5 % pre deti a mládež od 6 – 12r. a 1 % pre deti do 6r., t.j. polovičná dávka pre deti a mládež a tretinová pre najmenšie deti)
KÚPEĽ - 2-4 kvapiek zriediť do jednej lyžice soli alebo teplého mlieka/medu
DO KOZMETICKÝCH VÝROBKOV – 1-3 kvapky
KLOKTANIE: 1-3 kvapky do 1 dl teplej vody

×
Porovnať položky 0 Zrušiť