Zmes esenciálnych olejov - Serenity

Výrobca: Bodhi
Balenie: 20ml
Kód: E110
Cena s DPH:
15,90 €
Cena bez DPH:
13,25 €
Skladom

Serenity - zmes čistých esenciálnych olejov Levanduľa, Ružové drevo, Harmanček

Zmes esenciálnych olej Serenity priaznivo pôsobí na myseľ, telo a prebudí zmysly.

Jemná vôňa zmesi Serenity zharmonizuje každú myseľ aj po náročnom pracovnom dni. Levanduľa, ružové drevo a harmanček sú známe svojimi upokojujúcimi účinkami. Pomáhajú bojovať proti depresii. Upokoja rozbúrené emócie, navodia pocit relaxácie a pokoja na duši. Sú vhodné na použitie aj pred spaním.

Zmes esenciálnych olejov z levandule, ružového dreva a harmančeka pôsobí na pokožku ako pohladenie. Esenciálne oleje levanduľa, harmanček a ružové drevo majú antiseptické a antibakteriálne účinky, pleť upokojujú a pomáhajú pri liečbe a prevencii kožných ťažkostí, ako napr. akné, ekzém. Esenciálny olej ružové drevo pomáha omladzovať pokožku. Zmes esenciálnych olejov Serenity preto odporúčame aj na vonkajšie použitie - na masáže, do pleťových kozmetických prípravkov, do kúpeľov.

Zmes esenciálnych olejov Serenity je vhodná aj pre malé deti od narodenia.

Balenie: 20 ml

POUŽITIE:
INHALÁCIA - pridajte do vody v aromalampe 3-5 kvapiek.
VONKAJŠIE POUŽITIE - na masáž 3 % riedenie pre dospelých, t.j. 5-8 kvapiek na 10 ml základného rastlinného oleja (1,5 % pre deti a mládež od 6 – 12r. a 1 % pre deti do 6r., t.j. polovičná dávka pre deti a mládež a tretinová pre najmenšie deti)
KÚPEĽ - 2-4 kvapiek zriediť do jednej lyžice soli alebo teplého mlieka/medu
DO KOZMETICKÝCH VÝROBKOV – 1-3 kvapky

×
Porovnať položky 0 Zrušiť