Esenciálny olej - Eukalyptus

Výrobca: Bodhi
Balenie: 10ml
Kód: E22
Cena s DPH:
9,90 €
Cena bez DPH:
8,25 €
Skladom

100 % esenciálny olej Eukalyptus (lat. Eucalyptus Globulus) stimuluje zmysly a priaznivo pôsobí na emócie: osvieženie, povzbudenie nálady, koncentrácia

100 % esenciálny olej Eukalyptus sa získava parovodnou destiláciou listov a konárikov z rovnomenného stálozeleného stromu eukalyptu. Pochádza z Austrálie, Nového Zélandu a Tanzánie, udomácnil sa však aj na iných kontinentoch.

Esenciálny olej eukalyptus patrí k základným druhom esenciálnych olejov, ktorý nesmie chýbať vo Vašej prírodnej lekárničke. Má čerstvú sviežu vôňu, ktorá Vám naštartuje deň. Vôňa eukalyptového oleja otvorí vašu myseľ, pomôže Vám vidieť a prijať nové cesty, myšlienky a riešenia. Prinesie novú sviežosť do života.

Esenciálny olej eukalyptus typu Eucalyptus Globulus má antibaktériálne, antivirálne, antimykotické a hlieny uvoľňujúce účinky. Eukalyptový olej výrazne pomáha pri liečbe dýchacích ciest, pri nádche a prechladnutí. Tlmí horúčku. 

Esenciálny olej z eukalyptu pomáha odstrániť migrénu. Svieža vôňa rozjasní myseľ a stimuluje lepšiu sústredenosť. Pre jeho chladivý účinok odporúčame pridať pár kvapiek do masážnych olejov po športovom výkone na schladenie a uvoľnenie svalov. Je tiež účinný prori menštruačným bolestiam - pridajte 2 kvapky do 1 PL rastlinného oleja a masírujte brucho a spodnú časť chrbta.

Pridajte pár kvapiek esenciálnych olejov eukalyptus a citrón do aromalampy na prečistenie a osvieženie vzduchu. 

Eucalyptus Globulus nie je vhodný pre deti do 6 rokov a ľudí trpiacich astmou!

POUŽITIE:

INHALÁCIA - pridajte do vody v aromalampe 3-5 kvapiek.
VONKAJŠIE POUŽITIE - na masáž 3 % riedenie pre dospelých, t.j. 5-8 kvapiek na 10 ml základného rastlinného oleja (1,5 % pre deti a mládež od 6 – 12 rokov a 1 % pre deti do 6 rokov., t.j. polovičná dávka pre deti a mládež a tretinová pre najmenšie deti)
KÚPEĽ - 2-4 kvapiek zriediť do jednej lyžice soli alebo teplého mlieka/medu
DO KOZMETICKÝCH VÝROBKOV – 1-3 kvapky
KLOKTANIE: 1-3 kvapky do 1 dl teplej vody

Tón vône: hlava (rýchle uvoľňovanie vône)

Vôňa: čerstvá, svieža

Esenciálny olej Eukalyptus sa dobre kombinuje s: levanduľa, citrón, mäta, rozmarín, tymián

Balenie: 10 ml

×
Porovnať položky 0 Zrušiť