Esenciálny olej - Santalové drevo

Výrobca: Bodhi
Balenie: 10ml
Kód: E28
Cena s DPH:
25,90 €
Cena bez DPH:
21,58 €
Skladom

Esenciálny olej Santalové drevo (lat. Santalum Album, 20%) stimuluje zmysly a priaznivo pôsobí na emócie: uvolňuje napätie a stres, antidepresívum, afrodiziakum.

Esenciálne olej Santalové drevo sa získava parovodnou destiláciou drevených triesok z jadra stromu. Čím starší je strom, tým viac oleja a intenzívnejšej vône sa v ňom nachádza. Santalové drevo je odpradávna rešpektované mnohými civilizáciami a náboženstvami na celom svete, patrí mu dôstojné miesto pri každej životnej situácií či naboženských rituáloch najmä v hinduizme. Santalový esenciálny olej má teplú, balzamovú, príjemne sladko drevitú vôňu, ktorá si získa každého a poteší jeho zmysly.

Esenciálny olej Santalové drevo značky Bodhi je 20%-ná zmes čistého esenciálneho oleja v jojobovom oleji bio kvality.

Santalový esenciálny olej pôsobí protizápalovo, má antiseptické účinky, podporuje vykašliavanie, uvoľňuje kŕče, pomáha pri liečbe kŕčových žíl, zápaloch močových ciest, bronchitíde a hemoroidoch.

Významné sú tiež regeneračné a upokojujúce účinky santalového oleja tak na pokožku ako aj na dušu. Je vhodný na citlivú a zapálenú pokožku, pomáha pri psoriáze. Taktiež sa osvedčil pri hojení rán a jaziev, upokojuje pokožku.

Esenciálny olej santalové drevo pôsobí na psychiku harmonizujúco, zmierňuje depresie a stres, pomáha pri strate libida a impotencii.

POUŽITIE:

INHALÁCIA - pridajte do vody v aromalampe 3-5 kvapiek.
VONKAJŠIE POUŽITIE - na masáž 3% riedenie pre dospelých, t.j. 5-8 kvapiek na 10ml základného rastlinného oleja (1,5% pre deti a mládež od 6 – 12r. a 1% pre deti do 6r., t.j. polovičná dávka pre deti a mládež a tretinová pre najmenšie deti)
KÚPEĽ - 2-4 kvapiek zriediť do jednej lyžice soli alebo teplého mlieka/medu
DO KOZMETICKÝCH VÝROBKOV – 1-3 kvapky
KLOKTANIE: 1-3 kvapky do 1 dl teplej vody

Tón vône: srdce/báza (stredné až pomalé uvoľňovanie vône)

Vôna: teplá, balzamová, príjemne sladká drevitá vôňa 

Esenciálny olej Santalové drevo sa dobre kombinuje s: patchouli, ruža, geránium, ylang-ylang, vanilka, cédrové drevo, vetiver, zázvor

Balenie: 10ml

×
Porovnať položky 0 Zrušiť