Neemové telové mlieko

Výrobca: Healing Nature
Balenie: 200ml
Kód: E37
Cena s DPH:
10,90 €
Cena bez DPH:
9,08 €
Skladom

Pre zdravú a hebkú pokožku
Doprajte svojej vysušenej, ekzematickej a inak problematickej pokožke dokonalú starostlivosť s účinným indickým neemom.

Mlieko sa ľahko vstrebáva a vďaka svojej receptúre pomáha pokožku hydratovať, upokojiť, premastiť, vyživiť a následne zregenerovať. Jednoducho sa rozotiera a zanecháva pokožku vláčnu. Je tiež vhodný na odličovanie pleti.

Zázračné plody stromu
Nimbový olej lisovaný za studena z plodov stromu zederachu indického má antiseptické účinky a pomáha zmierniť pocity svrbenia. Je bohatý na antivírové, antibakteriálne a protiplesňové vlastnosti, preto sa používa pri akné, ekzémoch, lupinách a alergickej dermatitíde.

Telové mlieko s neemom je súčasťou kozmetickej rady Nimba Family Cosmetics, ktorá je zostavená podľa ajurvédskych princípov a európskych noriem prírodnej kozmetiky. Ich kľúčovou súčasťou je všestranný indický neem, ktorý pôsobí proti veľkej škále rôznych kožných problémov.

Na ďalšiu starostlivosť vám tiež odporúčame neemové produkty z rady Nimba Family Cosmetics: sprchový gél a na vlasy neemový šampón rovnakej značky.

Celá séria je vyvinutá a testovaná atopikom.

Neem v ájurvéde
V ájurvéde je všeobecne známe, že neem je neuveriteľne efektívnym bojovníkom najmä proti akné a často sa spája s prirodzene krásnou žiariacou pokožkou. Antibakteriálne vlastnosti neemu zabraňujú vzniku rôznych vyrážok alebo čiernych bodiek pretože sú potlačené baktérie, ktoré tieto vyrážky spôsobujú. Od ďalších miernych kožných problémov, ako sú vyrážky, podráždenie, popáleniny a infekcie je možné tiež uľaviť starostlivosťou pomocou tejto byliny. Zvyšuje Vátu, znižuje Pittu aj Kaphu.

Použitie: Mlieko nanášajte ľahkými masážnymi pohybmi na čistú pokožku. Súčasť každodennej starostlivosti

Zloženie: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Avena Sativa Kernel Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Melia Azadirachta Seed Oil, Polyglyceryl-10 Stearate, Polyglyceryl-6 Tristearate, Hydroxypropyl Guar, Glyceryl Stearate Citrate, Sodium Hyaluronate, Avena Sativa Meal Extract, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Ethyl Ferulate, Humulus Lupulus Cone Extract, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Parfum, Citric Acid

Výrobok je bez parfumácie, farbív, lanolínu a kortikoidov.

Upozornenie: Uchovávajte v tmavom a suchom prostredí, mimo dosahu detí.

Balenie: 200 ml

×
Porovnať položky 0 Zrušiť