Neemový sprchový gel

Výrobca: Healing Nature
Balenie: 200ml
Kód: E38
Cena s DPH:
9,50 €
Cena bez DPH:
7,92 €
Skladom

Sprchový gél s neemom je súčasťou kozmetického radu Nimba Family Cosmetics, ktorá je zostavená podľa ajurvédskych princípov a európskych noriem prírodnej kozmetiky. Ich kľúčovou súčasťou je všestranný indický neem, ktorý pôsobí proti veľkej škále rôznych kožných problémov. Celý rad je vyvinutý a testovaný atopikom.

Nimbový olej lisovaný za studena z plodov stromu má antiseptické účinky a pomáha zmierniť pocity svrbenia. Oplýva antivírusovými, antibakteriálnymi a protiplesňovými vlastnosťami. Preto sa používa pri akné, ekzémoch, lupinách a alergickej dermatitíde.

Sprchový gél sa stará o všetky typy pleti, ale obzvlášť vhodný je pre mastnú a problémovú, atopickú alebo suchú pokožku. Uvoľňuje upchaté póry, pôsobí proti podráždeniu pokožky a dodáva jej sviežosť a elasticitu.

Výrobok neobsahuje parfumáciu, farbivá, lanolín ani kortikoidy.

Použitie: Gél naneste na mokrú pokožku a rozotrite, potom dôkladne opláchnite. Aplikujte podľa potreby.

Zloženie: Aqua, Glyceryl Stearate Citrate, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Sodium Chloride, Melia Azadirachta Seed Oil, Tocopherol, Bisabolol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Citric Acid

Upozornenie: Uchovávajte v tmavom a suchom prostredí, mimo dosahu detí.

Balenie: 200 ml

×
Porovnať položky 0 Zrušiť