Soľ do kúpeľa levanduľa

Výrobca: Healing Nature
Balenie: 1kg
Kód: E39
Cena s DPH:
4,90 €
Cena bez DPH:
4,08 €
Skladom

Blahodarná detoxikačná kúpeľ s prírodnou soľou dokonalo vyčistí, ošetrí a vyživí vašu pokožku a prinesie ukľudnenie napätým svalom. Himalájska soľ pochádza z pakistanských baní v pohorí Himaláje. Patrí k soliam najvyššej kvality, je maximálne čistá a 100 % prírodná, bez akýchkoľvek chemických a konzervačných prísad.

Soľ od značky Healing Nature sa ručne ťaží, preberá, premýva a suší na slnku. Uchováva si tak všetky látky, ako je železo, kalcium a magnézium, ktoré majú na organizmus priaznivé účinky.

Himalájska soľ sa využíva pri liečbe kožných chorôb na podporu dýchacích ciest. Obsahuje železo, kalcium a magnézium, ktoré pôsobia priaznivo na svaly a pokožku tela. Soľ je obohatená o výťažky z kvetu levandule, ktorá má dezinfekčný účinok a napomáha hojeniu rán. Navyše prevonia pokožku.

Kúpeľ v čistej kryštalickej soľanke pripravenej z tejto soli pomáha udržiavať prirodzenú vlhkosť a pH pokožky, čistí, prináša pocit uvoľnenia a posilňuje organizmus. Soľ je vhodná pre všetky typy kože.

Použitie: Do kúpeľa pridajte 2 až 3 polievkové lyžice soľnej zmesi. Môžete si pripraviť kúpeľ v soľanke pripravenej z himalájskej soli, ktorá pomáha udržiavať prirodzenú vlhkosť a pH pokožky. O tomto očistnom a posilňujúcom kúpeli sa dočítate viac na našom blogu.

Zloženie: chlorid sodný, levanduľa lekárska - kvet (Lavandula Angustifolia)

Upozornenie: Iba na vonkajšie použitie.

Skladovanie: Soľ skladujte v suchu, mimo dosahu slnečného žiarenia.

Balenie: 1 kg

×
Porovnať položky 0 Zrušiť