TOP produkt

Bylinný šampón Neem & Aloe vera

Výrobca: Sattva
Balenie: 210ml
Kód: E45
Cena s DPH:
11,90 €
Cena bez DPH:
9,92 €
Skladom

Jemný ajurvédsky vlasový šampón bez obsahu sulfátov, parabénov a petrochemikálií, ktorý jemne čistí vlasy bez toho, aby ich zbavoval prirodzených olejov. Zanecháva vlasy jemné a lesklé. Sójový proteín, kokosový olej a bylinné extrakty dodávajú vlasom prirodzený lesk, švih a vôňu.

Byliny Bhringraj, Amla a Reetha sa v ajurvéde tradične používajú na vlasy a vlasovú pokožku. Prírodné mydlo Reetha jemne čistí vlasy od nečistôt a prebytočného mazu. Amla a Bhringraj pôsobia ako vlasové toniká na podporu rastu vlasov. Bylina Neem vlasy a vlasovú pokožku lieči, chladí a čistí. Aloe Vera má silné upokojujúce a hydratačné vlastnosti.

Použitie: Malé množstvo šampónu rozotrite v dlaniach, naneste na vlasy a pokožku hlavy. Masírujte tak, aby sa vytvorila jemná pena a nechajte pôsobiť 1 až 2 minúty, následne šampón opláchnite vodou. V prípade potreby opakujte. Následne odporúčame aplikovať vhodný kondicionér.

Zloženie: Decyl Glucoside, Sodium Lauryl Sorcosinate, Sodium Cocoyl Glycinate, Aloe vera, Biotin, Soy protein, Neem, Amla, Reetha, Bhringraj, Jatamasi, Methi, Tulsi, Thyme, Henna, Almond oil, Coconut oil, Acrylate copolymer, Tocopheryl acetate, Phenoxy ethanol, N-undecylenoyl glycine, N-capryloyl glycine,Tea tree, Lemon oil, Rosemary oil, Bay leaf oil, Triethanolamine, Natural fragrance, Natural color.

Objem: 210 ml

Krajina pôvodu: India

×
Porovnať položky 0 Zrušiť