Siddhalepa olej

Výrobca: Siddhalepa
Balenie: 7ml
Kód: E51
Cena s DPH:
5,90 €
Cena bez DPH:
4,92 €
Skladom

Ajurvédsky bylinný olej vyrobený podľa tradičnej receptúry. Vďaka malému baleniu ho môžete mať stále pri sebe. Praktický roll-on uľahčuje aplikáciu.

Bylinný ajurvédsky olej
Bylinný balzam Siddhalepa spracovaný ako olej do praktického malého balenia pre bežné denné používanie. Má príjemnú škoricovo-eukalyptovú vôňu. Obsahuje oleje z mäty, eukalyptu či borovice, ktoré pôsobia priaznivo na dýchacie cesty a v kombinácii s mentolom pomáhajú uvoľniť upchaté nosné dutiny. Bylinný olej je rovnako vhodný na kĺby a svaly, eukalyptus v kombinácii so škoricou a mätou vás tiež príjemne povzbudí, osvieži, pôsobí priaznivo na dýchacie cesty či pokožku a gáfrový olej má pozitívne účinky na cievnu sústavu.

Použitie: Pri nachladnutí aplikujte Siddhalepa olej na čelo, krk, šiju, nos, hrudník, chrbticu alebo nohy. Pri stuhnutosti svalov, výronoch, pomliaždeninách aplikujte olej na postihnuté miesta a vmasírujte do pokožky. Prehriatie pokožky kúpeľom alebo naparovaním urýchli proces zlepšenia ťažkostí. Udržujte postihnuté miesta v teple a opakujte proces každé 3 hodiny.

Zloženie: Petroleum, Eukalyptus globulus, Cymbopogon nardus, Cinnamomum eylenicium, Pinus species, Cinnamomum amphora, Mentha arvensis

Objem: 7 ml

Krajina pôvodu: Srí Lanka

×
Porovnať položky 0 Zrušiť