Tejp - páska proti vráskam 5m

Výrobca:
Balenie: 1ks
Kód: E53
Cena s DPH:
24,90 €
Cena bez DPH:
20,75 €
Skladom

Úplne geniálna kinesiologická páska z Japonska značky Lahodnosti vyhladzujúce vrásky na čele a najmä medzi obočím v noci. Jednoducho z pásky odstrihnete 2 malé prúžky a nalepíte na čelo medzi obočie. Nezanecháva žiadne stopy, je vhodná na citlivú pokožku.

Určené na kozmetické tejpovanie a tejpovanie tváre.

POMÔŽE VYRIEŠIŤ ROVNAKÝ PROBLÉM AJ MNE?

Začala sa mi robiť vráska medzi obočím a cítila som, že sa mi čelo akoby sťahuje. Cvičila som tvárovú jogu, ale ani masáže, uvoľňovanie a cvičenie tvárovej jogy, vôbec nepomáhalo. Nakoniec som si povedala, že na noc tejp pásku predsa len vyskúšam. Nanajvýš nepomôže, ale rozhodne neuškodí. Hlavnou myšlienkou je, že sval pod náplasťou sa počas niekoľkých hodín úplne zrelaxuje. Nielen, že sa uvoľní svalové napätie a vrásky sa teda vyhladia, sval sa ale navyše učí, ako byť uvoľnený. Stalo sa niečo, čo som nečakala: vráska ráno bola úplne preč. Pre mňa to bol úplne neuveriteľný zážitok. A tak teraz chcem sprostredkovať túto možnosť na vyskúšanie aj Vám. Počas dňa sa mi čelo opäť stiahne, ale už menej. Cvičím teda ďalej tvárovú jogu, používam masážne kamenné valčeky a kameň Gua Sha, tape kinesiologickú pásku na noc a teším sa z krásnej sviežej pleti, obnove kolagénu a odstraňovania a uvoľňovania vrások a svalového napätia na tvári.

AKO TO FUNGUJE?

- Kinesiologická páska (tape alebo tiež tejp) zn. Lahodnosti na čelo a medzi obočím vyhladzuje vrásky na čele.

- Kinesiologická páska (tape alebo tiež tejp) na čelo pre citlivú pokožku nezanecháva žiadne lepidlo ani podráždenie. Je vyrobená v Japonsku a je bavlnená.

- Sval pod náplasťou relaxuje a nezvrašťuje sa – teda sa netvoria vrásky a naopak sa uvoľňujú.

- Kinesiologická páska (tape alebo tiež tejp) na čelo tak prirodzene zjemňuje alebo úplne odstraňuje vrásky na čele. Pomáha riešiť problém s vráskami v oblasti čela. Zabraňujú ich vzniku (má teda aj preventívnu funkciu) alebo ich prehlbovaniu bez injekcií a ďalších nešetrných zásahov.

- Špeciálne lepidlo Stratagel, ktoré je mimoriadne nealergické a šetrné k pokožke. Nezostáva na pokožke.

PREČO VRÁSKY NA ČELE VZNIKAJÚ?

Vrásky na čele vznikajú nielen kvôli mimike tváre, ale pohyb svalov je podvedomý aj v noci. Nechcene môžeme zvrašťovať čelo aj pri spánku. Odporúčam preto používať kinesiologický tejp na noc, nalepiť pred spánkom a nechať pôsobiť celú noc. Presne takto zostanú svaly uvoľnené a čelo sa nemračí. Vďaka používaniu kinesiologického tejpu dochádza k zmene svalovej pamäte. Pravidelným používaním je možné dosiahnuť viditeľné výsledky, nielen zjemnenie, ale u niekoho možné aj úplné odstránenie vrások.

PREČO POUŽÍVAŤ KINESIOLOGICKÝ TEJP - PÁSKU?

Ak chcete zrelaxovať svalstvo na čele a medzi obočím, zjemniť alebo úplne odstrániť vrásky. Starnutie pokožky, ochabovanie svalov na tvári a tiež veľmi často opakujúce sa pohyby ako je napríklad mračenie a žmúrenie, majú za následok poškodenie tkaniva pokožky - epidermu. Dochádza k postupnému vytváraniu vrások okolo úst, očí a na čele. Poškodenie sa časom prehlbuje a bunky v tejto oblasti spomaľujú tvorbu kolagénu a elastínu - dvoch dôležitých proteínov, ktoré udržujú pružnosť pokožky. Okolité bunky však produkujú normálne množstvo proteínov a tým spôsobujú pokles v najhlbšej časti vrásky. Výsledkom je, že sa vráska prehlbuje. Kinesiologický tejp pôsobí na svalstvo pod vráskami, zaisťujú jeho prirodzený tvar a uvoľnenie. Kinesiologické tejpy na tvár sú považované za prirodzený korektor vrások. Tvorbu kolagénu tiež naštartujete špeciálnou masážou pokožky, napr. kameňom GUA SHA alebo štiepaním a akupresúrou.

Z ČOHO JE KINESIOLOGICKÝ TEJP - PÁSKA VYROBENÁ?

Vyrobené sú z prírodných materiálov – bavlny a špeciálneho lepidla Stratagel, ktoré je mimoriadne nealergické a šetrné k pokožke.

AKO ICH POUŽÍVAŤ?

1) Umyte si tvár, očistite ju a aplikujte svoje sérum (napr. s vitamínom C). Potom môžete aj vmasírovať obľúbený krém, napr. ten s Írskym machom ako alternatívou ku kolagénu. Nechajte všetko vstrebať do pokožky.

2) Odstrihnite kinesiologický tejp zn. Lahodnosti na 2 prúžky. Priložte ju na vrásku alebo vrásky a pritlačte. Tejpu nenaťahujte. Pruží, ale vy ju nalepte v pokoji tak, ako je. Tejpa krásne priľne.

3) Nechajte pôsobiť min. 3 hodiny, najlepšie ale cez noc. Tým dosiahnete najlepšie výsledky.

4) Ráno jemne odlepíte. Dať dole dobre, nič netrhá, neťahá. Pokožka je hladká, uvoľnená a vyhladená.

Balenie: 1 rolka: 5 m dĺžka / 5 cm šírka

×
Porovnať položky 0 Zrušiť