Prášok neem na tvár

Výrobca: Ayumi
Balenie: 100g
Kód: E60
Cena s DPH:
5,90 €
Cena bez DPH:
4,92 €
Skladom

Neemový prášok je známy svojimi antibakteriálnymi vlastnosťami. Zanecháva pokojnú a rozžiarenú pokožku. Je vhodný pre pokožku so sklonom k ​​​​akné. Neemový prášok sa získava zo stromu Zederach indický (alebo tiež Neem, či Nimba). Strom má svoju domovinu v Indii, kde je už po stáročia používaný v ajurvédskej medicíne, najmä na liečbu najrôznejších kožných ochorení. Najznámejší je však najmä pre svoje antibakteriálne, antibiotické účinky, protiplesňové a upokojujúce účinky, ktoré sú využívané predovšetkým pre pokožku náchylnú na akné, či zapálenú pokožku. Okrem akné pomáha liečiť aj ekzémy, lupienku, najrôznejšie alergie, rovnako ako rôzne vyrážky (napr. potničky). Neem je vhodný aj na odstránenie nadmernej mastnoty pokožky, alebo na liečbu akútneho problému s lupinami.

Zloženie: Neem (Azadirachta indica)

* Len na vonkajšie použitie

* 100 % prírodný prípravok bez umelých prídavných látok

* Neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu

Použitie: Zmiešajte 10 g prášku s teplou vodou a vytvorte jemnú pastu, končekmi prstov jemne naneste pastu na tvár, vyhnite sa kontaktu s očami a ústami. Nechajte pôsobiť 5 minút a potom dôkladne zmyte teplou vodou. Pri kontakte s očami okamžite vymite teplou vodou, používajte 3x týždenne.

Upozornenie: Vždy je potrebné vykonať najprv alergologický test. Malé množstvo pripraveného výrobku naneste na chrbát ruky či za ucho a nechajte chvíľu pôsobiť. Pokiaľ sa objavila alergická reakcia (začervenanie kože a pod.), tak výrobok nepoužívajte. Vyhnite sa kontaktu s očami, ak sa Vám dostane prípravok napriek tomu do očí, okamžite vypláchnite prúdom vlažnej vody.

Skladovanie: Skladujte mimo priameho slnečného žiarenia.

Krajina pôvodu: India

Balenie: 100 g

×
Porovnať položky 0 Zrušiť