Soľ do kúpeľa jemná biela

Výrobca: Healing Nature
Balenie: 1kg
Kód: E94
Cena s DPH:
3,90 €
Cena bez DPH:
3,25 €
Skladom

Jemne biela himalájska soľ pomáha udržiavať správne pH pokožky.

Biela a jemná kamenná soľ je bohatá na železo, vápnik a horčík. Posilňuje organizmus a pomáha udržiavať správne pH pokožky. Často sa využíva pri liečbe rôznych kožných chorôb a pri problémoch dýchacích ciest.

Soľ pochádza z pakistanských baní v pohorí Himaláje a je čistým prírodným produktom bez chemických a konzervačných prísad. Je vhodná pre všetky typy kože.

Ako sa himalájska kúpeľová soľ používa?
Na celotelovú kúpeľ pridáme 2-3 polievkové lyžice soli. 30 minút v kúpeli s himalájskou soľou odpovedá 3 dňovému očistnému pôstu!

Soľ je ideálna na výrobu soľanky. Kúpeľ v čisto kryštalickej soľanke pripravenej z tejto soli pomáha udržiavať prirodzenú vlhkosť a pH pokožky, čistí, prináša pocit uvoľnenia a posilňuje organizmus.

Pri soľankovej kúpeli sú vďaka osmóze jedovaté látky z tela vyplavené a minerálne látky zo soľanky sú kožou vstrebané. Naviac podporuje odkyselenie tela a vedie k vyrovnanému pH našej pokožky.

TIP: Kúpeľ zo soľanky si ľahko pripravíte z prírodnej soli. Na jednu soľankovú kúpeľ potrebujete 2 lyžice až 1 kg kryštalickej soli. Pre citlivejšiu pokožku je lepšie začínať s menším množstvom! Kryštalickú soľ nasypte do vane, napustite vodou a počkajte, až sa soľ rozpustí. Potom naplňte vaňu, ako ste zvyknutí.

Teplota vody by mala byť okolo 37 °C. Štruktúra soľankového roztoku je dosť silná, preto si udrží teplotu a nemusíte sa obávať, že vám bude v priebehu kúpeľa zima.

Himalájska soľ je vhodná tiež na prípravu domáceho peelingu.

Zloženie: Sodium Chloride

Upozornenie: Skladujte v suchu, mimo dosahu slnečného žiarenia. Iba na vonkajšie použitie.

Balenie: 1 kg

Krajina pôvodu: Pakistan

×
Porovnať položky 0 Zrušiť