Ojas masážny olej na tvár

Výrobca: Kerala
Balenie: 100ml
Kód: F08
Cena s DPH:
32,90 €
Cena bez DPH:
27,42 €
Skladom

Luxusný ajurvédsky pleťový olej s olejom z granátových jabĺk, arganovým olejom, ružovým olejom, šafranom, indickým lotosovým kvetom, santalovým drevom, pennyjom indickým, vitamínom E a inými.

Doprajte sebe a svojej pleti zaslúžený oddych s láskyplnou masážou tváre. Olej z granátových jabĺk, arganový olej a ružový olej zaisťujú hladkú, mladú štruktúru pokožky a dodávajú jej vlhkosť. Peniazovka indická podporuje prirodzenú regeneráciu pokožky, šafran zaisťuje rovnomerný, žiarivý vzhľad pleti, santalové drevo má vyrovnávajúci účinok, indický lotosový kvet je symbolom krásy a vitamín E zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky a stareckým škvrnám.

Vyrobené pre vás v malých dávkach s množstvom lásky. Bez konzervačných látok.

Aplikácia: Pred použitím pretrepte. Jemne vmasírujte na vyčistenú tvár a dekolt a relaxujte.

Zloženie: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosa Canina Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Punica Granatum Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Centella Asiatica Extract, Caprae Lac, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Crocus Sativus Extract, Santa Rubia Zlumizano Extract. Extrakt zo Santalu albumu, extrakt z Laccifer Lacca, extrakt z Ficus Benghalensis, extrakt z Prunus Cerasoides, extrakt z Nelumbo Nucifera, extrakt z Monochoria vaginalis, extrakt z Caesalpina Sappan, tokoferol.

Balenie: 200 ml

Krajina pôvodu: India

×
Porovnať položky 0 Zrušiť